Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمد علی بخرد فرماندار ویژه کازرون روز دوشنبه در نشست شورای اداری این شهرستان با تاکید بر نیاز مبرم شهرستان به آب شرب گفت: بخشی از آب چاههای سربالش در شهرستان کازرون تا کنون به خارج از شهرستان و به خارج از استان منتقل شده است منابع این چاهها باید در اختیار امور آب کازرون قرار گیرد یا ذخیره گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد۲۲ حلقه چاه در سربالش جنوب کازرون قرار دارد که ۱۰حلقه آن فعال است.

وی در این نشست که با تودیع و معارفه رییس جدید شبکه بهداشت و درمان کازرون همراه بود گفت: حوزه بهداشت و درمان جایگاهی تخصصی و فنی دارد و باید از مسایل سیاسی و گروه های غیر رسمی دور بماند ،بهداشت و درمان کار تخصصی می کند و باید در راستای سیاست های وزارت بهداشت و درمان حرکت نماید ، باید کمک کنیم تا مطالبات مردم در این حوزه برآورده شود.

درمان شهروندان کازرون در شهرستان کازرون

دکتر عباس رضاییان زاده  معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست به تشریح پیشرفت های خدمات پزشکی در شهرستان کازرون  پرداخت و اظهار داشت:  طبق اماری که موجود است در سال ۱۳۷۰ حدود ۱۰ درصد از بیماران در کازرون مداوا  و بقیه به مرکز استان اعزام می شدند اما امروز با حضور پزشکان متخصص و امکانات بروز در شهرستان ۷۶ درصد بیماران در شهرستان مداوا و تعداد اندکی به مرکز استان اعزام می شوند.

 کازرون به منابع آب موجود نیاز دارد

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان فارس نیز در حاشیه این نشست در گفتگویی به خبرنگار ایرنا گفت: متوسط بارندگی در۵۳ سال گذشته استان فارس ۳۰۵ میلیمتر است که اگر این اتقاق بیفتد در سطح استان ۳۷ میلیارد مترمکعب بارش داریم که ۲۶ میلیارد متر مکعب آن تبخیر می شود و۱۱ میلیارد مترمکعب آب در دسترس است.

کرامت اله کریمی مزیدی اضافه کرد : در شهرستان کازرون امسال ۲۷۷ میلیمتر بارندگی رخ داد در حالی که متوسط بارندگی  ۵۳ سال گذشته ۴۹۵ میلیمتر است و این به منزله ۴۰ درصد کاهش بارندگی است.

معاون حفاطت و بهره برداری آب منطقه ای استان فارس ادامه داد:  متاسفانه عدم رعایت مصرف بهینه  اّب در شهرستان کازرون ، کیفیت آب  در دشت های این شهرستان را تحت تاثیر گذاشته و تراز آن را منفی کرده است ، شوری منابع آبی افزایش یافته و در آینده آب در دسترس شرب و کشاورزی در این شهرستان بشدت کاهش می یابد.

وی با اشاره به انتقال آب کازرون به خارج از استان فارس که از چندین چاه و رودخانه شاپور انجام می شود گفت : شهرستان کازرون تا کنون در این زمینه همکاری داشته است اما طی صورتجلسه ای اعلام کردیم با توجه به امکان استفاده از دستگاههای آب شیرین کن موضوع خرج آب از شهرستان کازرون باید بررسی و بازبینی و محدود شود.

کریمی مزیدی اظهار داشت : در استان فارس۶۱ هزار حلقه چاه مجاز وجود دارد که ۶ میلیارد مترمکعب آب از آن برداشت می شود و تعداد۱۲ هزار حلقه چاه غیرمجاز نیز است که برداشتی حدود۳۰۰ هزار متر مکعب آب دارند و سالانه ۱۴۰۰تا۱۴۵۰ حلقه چاه  غیرمجاز در این استان پر می شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه ۳هزارحلقه چاه در شهرستان کازرون وجود دارد و اکثرا در بستر تالاب پریشان حفر شده است گفت :شوری آب استان فارس از معیار ۱۵۰۰ به ۳۰۰۰ رسیده و افزایش دو برابری دارد که این موضوع زنگ خطری برای سفره های آب زیر زمینی است.

در این مراسم با قدردانی از خدمات مدیران شبکه بهداشت و درمان کازرون و اداره امور آب این شهرستان ، دکتر محسن معینی به سمت رییس جدبد شبکه بهداشت درمان و محمدحسن حسینی به سمت رییس امور آب شهرستان کازرون معرفی،شدند.

شهرستان کازرون در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب غرب شیراز در استان فارس قرار دارد.

برچسب‌ها خشکسالی شیراز شرکت آب منطقه ای فارس کازرون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خشکسالی شیراز شرکت آب منطقه ای فارس خشکسالی شیراز شرکت آب منطقه ای فارس کازرون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز فارس شهرستان کازرون بهداشت و درمان استان فارس حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • بهره‌برداری از دو طرح آبی در تابستان/از ماهیت سدچمشیر دفاع میکنیم
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟